Home Exposities in Oost Factor IJ | te zien tot 2 december

Factor IJ | te zien tot 2 december

0

Here: at the beginning, and at the end is een multi-sensorische en interactieve installatie waarin het publiek wordt uitgenodigd om onderdeel te worden van een magisch bos.

Expositie
Here: at the beginning, and at the end

Tot zien tot 2 december

Mensen, mossen, paddenstoelen en bomen zijn met elkaar verbonden via een audio- en lichtinstallatie, verborgen onder de voeten als een mycellisch netwerk. Net als de wereld van schimmels biedt de ruimte zich aan als een tussenwereld: hier kan je dansen tussen geluk en verdriet, tussen speelsheid en plechtigheid, tussen bloeien en rotten.

Factor IJ biedt in de expositieruimte aan Amsterdamse kunstenaars een wand aan om hun werk twee weken lang te presenteren. Het werk is te koop, niet te leen. Wil jij je werk in Factor IJ presenteren?

Openingstijden woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.


Factor IJ →
Pampuslaan 11

Factor IJ is een kunstuitleen, designwinkel en culturele ontmoetingsplek in één nodigt uit om kunst onderdeel te maken van het dagelijks leven. Iedereen kan in het lichte en ruime pand aan de Pampuslaan kunst en design ervaren en simpel en betaalbaar een kunstwerk huren of kopen. Bovendien kun je in Factor IJ gewoon genieten van een kopje kwaliteitskoffie in de koffiebar, rustig werken met snelle wifi of in de designwinkel een bijzonder cadeau kopen van een Nederlandse ontwerper.


 

Vorig artikelOba Javaplein | te zien tot 2 februari
Volgend artikelBruine kroegen kunnen gemeentelijk monumentenstatus krijgen