Home Exposities in Oost Factor IJ | Anouk Hoogendoorn | tot 23 maart

Factor IJ | Anouk Hoogendoorn | tot 23 maart

0

Tijdens het begin van de lente presenteert Factor IJ de expositie Factor IJ Curated by: Anouk Hoogendoorn, waarin verandering en toenadering centraal staan. Anouk Hoogendoorn is in 2017 afgestudeerd Gerrit Rietveld afd. Beeld & Taal. Zij is schrijver en kunstenaar en werkt met tekst, textiel en muziek.

Expositie
Factor IJ Curated by: Anouk Hoogendoorn
Tot zien tot 23 maart

Voor deze expositie en de Lenteparade op woensdagavond 20 maart laat Anouk zich inspireren door slaapliedjes. De overgang van een moment naar een ander staat centraal in dit project; verwant aan het gedeelde moment van waken naar slapen in een slaaplied, maar juist ook de overgang van winter naar lente.

Bij deze expositie geen opening, maar een feestelijke lenteparade en finissage op 20 maart – de eerste dag van de lente – met een optreden van Queer Choir Amsterdam begeleidt door Laurence Gaudreau.

Openingstijden woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur.


Factor IJ →
Pampuslaan 11

Factor IJ is een kunstuitleen, designwinkel en culturele ontmoetingsplek in één nodigt uit om kunst onderdeel te maken van het dagelijks leven. Iedereen kan in het lichte en ruime pand aan de Pampuslaan kunst en design ervaren en simpel en betaalbaar een kunstwerk huren of kopen. Bovendien kun je in Factor IJ gewoon genieten van een kopje kwaliteitskoffie in de koffiebar, rustig werken met snelle wifi of in de designwinkel een bijzonder cadeau kopen van een Nederlandse ontwerper.