Tot 9 januari | Een solotentoonstelling van beeldend kunstenaar Olphaert den Otter.  De tentoonstelling toont 28 werken in ei-tempera op papier en doek/paneel, uit de series World Stress Painting, Home Made en Postcode. De meeste hiervan zijn nooit eerder getoond.

Expositie
Reality Check
Te zien van 10 november tot 9 januari

Olphaert den Otter (geb. 1955, Poortugal) studeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. De carrière van den Otter omspant ruim veertig jaar als beeldend kunstenaar, als schilder, animator en in het verleden docent aan diverse academies. Zijn werk is opgenomen in diverse museumcollecties waaronder het Museum Boijmans Van Beuningen, Centraal Museum Utrecht, Stedelijk Museum Amsterdam en Kunstmuseum Den Haag, Museum Belvédère Heerenveen. Den Otter nam deel aan verschillende groepstentoonstellingen in Nederland, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, België en Australië


@droog →
Staalstraat 7B

Gevestigd in vijf historische panden is @droog meer een labyrint dan alleen een mooi gebouw. Elk van de ruimtes heeft zijn eigen unieke karakter, maar ze weerspiegelen allemaal de ontwerpgevoeligheid die Droog met zich meebrengt. Het hele gebouw (plus tuin!) is open voor publiek en is versierd met kunst en unieke designstukken uit de Droog-collectie.

 

Vorig artikelTe weinig capaciteit fietspaden over Amsterdamse brug naar Zeeburgereiland
Volgend artikelTigers verstoten Capitals van eerste plaats