Home Exposities Amsterdam Museum

Amsterdam Museum

0

Amsterdam DNA geeft in een uur tijd een boeiend overzicht van de geschiedenis van Amsterdam. Aan de hand van de vier kernwaarden ondernemerschap, vrijdenken, burgerschap en creativiteit ontdek je het verhaal van de stad, verdeeld over zeven periodes.

Expositie
Amsterdam DNA

Ervaar Amsterdam DNA met de hele familie op een speelse en uitdagende manier met de DNA Familietour. Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en beschikbaar in het Nederlands en Engels. In een klein uur lees, hoor en ervaar je de geschiedenis van de stad Amsterdam. De tour is gratis i.c.m. een geldig entreeticket. Heb je in de tentoonstelling een foto gemaakt? Dan kun je die terugkijken op flickr.com

De Amsterdam DNA Tours zijn vier thematische routes die aansluiten op de tentoonstelling Amsterdam DNA. Ontdek online de geschiedenis van Amsterdam in hoogtepunten en bekijk de Amsterdam DNA tijdlijn op het Hart, de community site van het Amsterdam Museum.


Amsterdam Museum >
Kalverstraat 92

Het stadsmuseum van Amsterdam, een ontmoetingsplek van en voor Amsterdammers en hét museum voor Nederlanders die de hoofdstad beter willen leren kennen. Het Amsterdam Museum vertelt het verhaal van de stad Amsterdam.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here