Home Exposities in Oost SBK Galerie 23 | te zien tot 30 december

SBK Galerie 23 | te zien tot 30 december

0

Tot 30 december | George Struikelblok terug met de nieuwe expositie ‘Lobi’ Hij ontwikkelde zich in een relatief korte periode tot één van de belangrijkste kunstenaars in Suriname.

Expositie
Lobi

Te zien tot 30 december

Struikelblok schildert wat hij voelt; zijn werk is abstract zonder het figuratieve helemaal los te laten en in bijna al zijn doeken neemt hij teksten op. Naast schilderen werkt hij ook in andere media. Zo maakt hij ruimte vullende installaties, assemblage-achtige sculpturen en plaatst hij iconische beelden in de openbare ruimte.

Levensverhaal

Vaste bezoekers van Galerie 23 weten dat George Struikelblok al sinds 2008 bij Galerie 23 exposeert. Bijna 15 jaar lang mochten wij zijn groei meemaken, waarbij Struikelblok niet schuwde om, al dan niet door middel van zijn kunstwerken, zijn levensverhaal te vertellen. Ook op creatief gebied hebben we op verscheidene vlakken zijn werk kunnen beschouwen: niet alleen op monumentale schilderijen, maar ook op kleine houten blokjes en zelfs als bodypainting op dansers die in de galerie een performance gaven. Vorig jaar verscheen zijn boek, ‘Struikelblok: The struggle to succes’, waarin alle ontwikkelingen in zijn oeuvre op een mooie wijze zijn samengebracht.


SBK Galerie 23 →
KNSM-laan 307

SBK is een kunstuitleen & galerie voor particulieren en bedrijven. We willen met onze diensten een breed publiek interesseren voor hedendaagse kunst. We vinden dat kunst niet alleen thuishoort in een museum maar onderdeel moet zijn van het dagelijks leven; thuis, op de werkplek en in de openbare ruimte.