Home Nu in... Exposities Nu in Galerie 23

Nu in Galerie 23

0
Mo Arab, zonder titel.

In ‘Different Perspectives’ zijn figuratieve kunstwerken te zien van twee kunstenaars, Mo Arab en Timothy Voges.  Kunstwerken die op het eerste gezicht verschillend zijn, maar toch veel met elkaar gemeen hebben.

Expositie
Diffenet Perspectives

Te zien tot en met 21 juni

Mo Arab studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), ontving in 2012 de Jan Zumbrink prijs van het HKU en werd in 2017 genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. In dat jaar exposeerde hij ook al bij Galerie 23 met ‘De Donkere Wereld van Mo Arab’.

Timothy Voges, Unquenched bij time.

Timothy Voges studeerde in 2016 af van de Hogeschool voor de Kunsten (HKU).  Voordat hij deze opleiding begon, woonde hij op Curaçao waar hij een opleiding deed aan Instituto Buena Bista, Curaçao Center for Contemporary Art IBB. Ook hij exposeerde in 2017 al eerder bij Galerie 23. De schilderijen die hier getoond worden waren in de laatste editie van Art Rotterdam te zien bij de tentoonstelling Prospects & Concepts van het Mondriaan Fonds.


Galerie 23 →
KNSM -laan

Galerie 23 maakt exposities met kunst en kunstenaars uit Afrika, de Caraïben en Suriname, wonend en werkend aldaar of in Europa en verkoopt daarnaast werk uit stock


 

Laat een reactie achter

Please enter your comment!
Please enter your name here