Home Exposities in Oost Outsider Art Galerie | nu te zien

Outsider Art Galerie | nu te zien

0

Tot 4 juli | Yair Aa (Be’er Jacob, Israël, 1963) heeft een lange staat van dienst als kunstenaar. Hij schildert, tekent, maakt beelden en etsen.

Tentoonstelling
Yair Aa

Te zien tot 4 juli

Yair vertelt met zijn kunst verhalen over zijn dagelijks leven, zijn (familie)verleden en joodse identiteit. Door verschillende technieken en thema’s te behandelen wil hij meerdere kanten van zichzelf laten zien. In deze tentoonstelling toont hij voor het eerst zijn ‘corona dagboek’ aan het publiek: 111 beschilderde panelen over het wel en wee in coronatijd. Daarnaast maakte hij een serie olieverfportretten van dierbaren, intieme aquarellen, beelden en toont hij het monumentale drieluik ‘De verschrikkingen van de oorlog’.


Outsider Art Galerie→
Nieuwe Keizersgracht 1

In de Outsider Art Galerie in de Hermitage Amsterdam kunnen outsider art kunstenaars hun werk exposeren en verkopen. Dat zijn niet alleen kunstenaars uit Amsterdam, maar uit heel Nederland. Ook vinden uitwisselingen plaats met galeries in binnen- en buitenland. Hierdoor beschikt de galerie altijd over een divers en kwalitatief hoogwaardig aanbod.